Nutriční hodnoty (Jablkový závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 204 kJ / 2 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,50 g |
Tuky | 86,24 g |
– nasycené | 21,47 g |
– nenasycené | 60,10 g |
–– mononenasycené | 39,58 g |
–– polynenasycené | 20,52 g |
––– omega 3 | 1,53 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 324 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 306,71 g |
– cukry | 97,21 g |
––– laktóza | 2,21 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g tuku | Margarín | 120 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
jablka | Jablko čerstvé | |
skořicový cukr | Cukr skořicový | |
moučkový cukr na posypání | Cukr bílý | |
žloutek na potření | Vaječný žloutek |