Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový závin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 204 kJ /
2 200 kcal
Bílkoviny44,71 g
– z toho živočišné bílkoviny10,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,50 g
Tuky86,24 g
– nasycené21,47 g
– nenasycené60,10 g
–– mononenasycené39,58 g
–– polynenasycené20,52 g
––– omega 31,53 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 262 mg
Sodík 324 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy306,71 g
– cukry97,21 g
––– laktóza2,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g tuku Margarín 120 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
jablka Jablko čerstvé
skořicový cukr Cukr skořicový
moučkový cukr na posypání Cukr bílý
žloutek na potření Vaječný žloutek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.