Nutriční hodnoty (Vepřový řízek s křenem a hořčicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 782 kJ / 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,80 g |
Tuky | 25,12 g |
– nasycené | 4,34 g |
– nenasycené | 15,70 g |
–– mononenasycené | 11,70 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 999 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 26,40 g |
– cukry | 5,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky krkovice | Vepřová krkovice | |
100 g 100 g nastrouhaného křenu | Křen čerstvý | 100 g |
2 PL 2 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
2 2 vejce na obalení | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sádlo na smažení | Sádlo vepřové |