Nutriční hodnoty (Vepřové slezinky na špeku dušené v leču)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 169 kJ / 1 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 95,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,43 g |
Tuky | 152,70 g |
– nasycené | 67,41 g |
– nenasycené | 83,23 g |
–– mononenasycené | 67,68 g |
–– polynenasycené | 15,55 g |
––– omega 3 | 1,16 g |
Vláknina | 17,70 g |
Cholesterol | 1,65 g |
Sodík | 5,53 g |
Sůl | 14,10 g |
Sacharidy | 36,19 g |
– cukry | 11,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových slezinek | Slezina vepřová | 500 g |
150 g 150 g valašského špeku | Špek | 150 g |
330 g 330 g zeleninového leča Hamé | Zelenina směs sterilovaná | 330 g |
1 pl 1 pl oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 pl 1 pl hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |