Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové slezinky na špeku dušené v leču)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 169 kJ /
1 952 kcal
Bílkoviny100,68 g
– z toho živočišné bílkoviny95,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,43 g
Tuky152,70 g
– nasycené67,41 g
– nenasycené83,23 g
–– mononenasycené67,68 g
–– polynenasycené15,55 g
––– omega 31,16 g
Vláknina17,70 g
Cholesterol 1,65 g
Sodík 5,53 g
Sůl14,10 g
Sacharidy36,19 g
– cukry11,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových slezinek Slezina vepřová 500 g
150 g 150 g valašského špeku Špek 150 g
330 g 330 g zeleninového leča Hamé Zelenina směs sterilovaná 330 g
1 pl 1 pl oleje Olej řepkový 11 ml
1 pl 1 pl hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.