Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové slezinky na slanině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 784 kJ /
1 860 kcal
Bílkoviny10,53 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,53 g
Tuky191,07 g
– nasycené83,68 g
– nenasycené104,33 g
–– mononenasycené86,25 g
–– polynenasycené18,07 g
––– omega 32,02 g
Vláknina6,05 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy22,85 g
– cukry5,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 500 g vepřových slezinek /4-5 ks podle velikosti) Slezina vepřová
200 g 200 g zauzené slaniny Špek 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 kl 1 kl drceného kmínu Kmín mletý 5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 pl 2 pl oleje Olej řepkový 22 ml
2 pl 2 pl hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.