Nutriční hodnoty (Bratislavské vepřové kostky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 6 917 kJ / 1 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 247,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 245,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,88 g |
Tuky | 64,97 g |
– nasycené | 24,26 g |
– nenasycené | 30,96 g |
–– mononenasycené | 24,73 g |
–– polynenasycené | 6,23 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 582 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 4,65 g |
Sacharidy | 18,40 g |
– cukry | 11,80 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 rovná lžíce sádla (lze i olej) | Sádlo vepřové | |
1 kg 1 kg vepřového masa z plecka | Vepřová kýta | 1000 g |
1 1 cibule (střední) | Cibule čerstvá | 70 g |
2 dcl 2 dcl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
1 1 malá sklenka zeleninové směsi do bramborového salátu | Zelenina směs sterilovaná | |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
15 dkg 15 dkg šunky (nebo šunkového salámu lepší kvality) | Šunka vepřová vařená | 150 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
lžička lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
světlá jíška | Jíška světlá instantní |