Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bratislavské vepřové kostky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie6 917 kJ /
1 653 kcal
Bílkoviny247,48 g
– z toho živočišné bílkoviny245,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,88 g
Tuky64,97 g
– nasycené24,26 g
– nenasycené30,96 g
–– mononenasycené24,73 g
–– polynenasycené6,23 g
––– omega 30,60 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 582 mg
Sodík 2,08 g
Sůl4,65 g
Sacharidy18,40 g
– cukry11,80 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 rovná lžíce sádla (lze i olej) Sádlo vepřové
1 kg 1 kg vepřového masa z plecka Vepřová kýta 1000 g
1 1 cibule (střední) Cibule čerstvá 70 g
2 dcl 2 dcl smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
1 1 malá sklenka zeleninové směsi do bramborového salátu Zelenina směs sterilovaná
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
15 dkg 15 dkg šunky (nebo šunkového salámu lepší kvality) Šunka vepřová vařená 150 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
lžička lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu
světlá jíška Jíška světlá instantní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.