Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Univerzální recept na hrnkovou buchtu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 682 kJ /
4 226 kcal
Bílkoviny75,86 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,00 g
Tuky148,87 g
– nasycené15,64 g
– nenasycené121,85 g
–– mononenasycené85,85 g
–– polynenasycené36,00 g
––– omega 310,33 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 429 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy638,25 g
– cukry272,25 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
ořechy Vlašské ořechy
banány (nebo jiné ovoce - jahody, meruňky...) Banán čerstvý
máslo Máslo kravské
moučkový cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.