Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí maso na žampiónech a bazalková rýže.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 607 kJ /
2 535 kcal
Bílkoviny180,01 g
– z toho živočišné bílkoviny139,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,21 g
Tuky10,38 g
– nasycené3,34 g
– nenasycené4,94 g
–– mononenasycené3,01 g
–– polynenasycené1,93 g
––– omega 31,21 g
Vláknina14,93 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 2,14 g
Sůl5,19 g
Sacharidy424,18 g
– cukry25,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g krůtí prsa Krůta prsa bez kůže 600 g
1 1 větší cibule nebo 2 menší Cibule čerstvá 70 g
plechovka plechovka sterilovaných žampionů (možno i čerstvé) Žampion zavařený
olej Olej řepkový
koření na krůtí maso Grilovací koření
1/2 KL 1/2 KL drceného kmínu Kmín mletý 2.5 g
sůl dle potřeby Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
masox do omáčky Bujón hovězí
plátek plátek másla na zjemnění Máslo kravské
2 hrníčky 2 hrníčky rýže Rýže bílá 500 g
bazalka Bazalka čerstvá
sůl Sůl mořská
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.