Nutriční hodnoty (Závin ze dvou surovin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 253 kJ / 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 2,08 g |
– nasycené | 0,68 g |
– nenasycené | 0,92 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,84 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 60,00 g |
– cukry | 56,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 pomazánkové máslo 200 g | Pomazánka mléčná | |
1 1 vrchovatý hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
4 4 nastrouhaná jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
rozinky | Rozinky | |
hrst hrst sekaných ořechů | Vlašské ořechy | |
jedno balení balení skořicového cukru | Cukr skořicový |