Nutriční hodnoty (Fenyklový salát II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 013 kJ / 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 0,77 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,28 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,24 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 52,50 g |
– cukry | 51,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 ks 1 ks Fenykl | Fenykl hlíza | |
1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
2 ks 2 ks pomerančů | Pomeranč čerstvý | |
1 ks 1 ks jablko (větší) | Jablko čerstvé | 150 g |
1 ks 1 ks zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |