Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fenyklový salát II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 013 kJ /
242 kcal
Bílkoviny2,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,10 g
Tuky0,77 g
– nasycené0,20 g
– nenasycené0,28 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,24 g
––– omega 30,04 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy52,50 g
– cukry51,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 ks 1 ks Fenykl Fenykl hlíza
1 hrst 1 hrst rozinek Rozinky 50 g
2 ks 2 ks pomerančů Pomeranč čerstvý
1 ks 1 ks jablko (větší) Jablko čerstvé 150 g
1 ks 1 ks zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.