Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sirup z červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie44 298 kJ /
10 588 kcal
Bílkoviny19,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,50 g
Tuky3,00 g
– nasycené0,60 g
– nenasycené1,65 g
–– mononenasycené0,60 g
–– polynenasycené1,05 g
––– omega 30,00 g
Vláknina25,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 695 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy2 608,00 g
– cukry2 602,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg červené řepy Červená řepa čerstvá 1500 g
4 l 4 l vody Voda 4000 ml
2,5 kg 2,5 kg krystalového cukru Cukr bílý 2500 g
2 g 2 g kyseliny sorbové E200 - Kyselina sorbová
40 g 40 g kyseliny citrónové E330 - Kyselina citronová
2 skleničky 2 skleničky potravinářské příchutě (jahodová, višňová nebo malinová) Aroma mandlové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.