Nutriční hodnoty (Sirup z červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 44 298 kJ / 10 588 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,50 g |
Tuky | 3,00 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 1,65 g |
–– mononenasycené | 0,60 g |
–– polynenasycené | 1,05 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 25,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 695 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 2 608,00 g |
– cukry | 2 602,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg červené řepy | Červená řepa čerstvá | 1500 g |
4 l 4 l vody | Voda | 4000 ml |
2,5 kg 2,5 kg krystalového cukru | Cukr bílý | 2500 g |
2 g 2 g kyseliny sorbové | E200 - Kyselina sorbová | |
40 g 40 g kyseliny citrónové | E330 - Kyselina citronová | |
2 skleničky 2 skleničky potravinářské příchutě (jahodová, višňová nebo malinová) | Aroma mandlové |