Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 986 kJ / 2 387 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 381,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 326,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,92 g |
Tuky | 30,61 g |
– nasycené | 6,63 g |
– nenasycené | 20,74 g |
–– mononenasycené | 10,04 g |
–– polynenasycené | 10,69 g |
––– omega 3 | 3,06 g |
Vláknina | 94,78 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 824 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 100,45 g |
– cukry | 17,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 větší kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
trochu trochu hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1/4 kg 1/4 kg suché cizrny | Cizrna | 250 g |
olivový olej | Olej olivový | |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
4 4 rajčata nebo 1 plechovka sterilovaných | Rajče červené čerstvé | 240 g |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
1 lžíce 1 lžíce tymiánu | Tymián sušený | 15 g |
větší hrst hrst černých oliv | Olivy čerstvé zralé |