Nutriční hodnoty (Jablkovo-makové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 439 kJ / 4 885 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,18 g |
Tuky | 203,35 g |
– nasycené | 71,17 g |
– nenasycené | 107,06 g |
–– mononenasycené | 52,48 g |
–– polynenasycené | 54,58 g |
––– omega 3 | 1,12 g |
Vláknina | 53,66 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 545 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 639,44 g |
– cukry | 403,87 g |
––– laktóza | 13,54 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
120 g 120 g moučkového cukru | Cukr bílý | 120 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
1 1 kypřící prášek | Kypřící prášek | |
4 lžíce 4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
čokoládová poleva | Čokoládová poleva | |
700 g 700 g jablek | Jablko čerstvé | 700 g |
500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
2 balíčky 2 balíčky vanilkového pudinku Dr.Oetker Originál | Puding v prášku | 96 g |
200 g 200 g mletého máku | Mák modrý mletý | 200 g |
100 g 100 g moučkový cukr | Cukr bílý | 100 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |