Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkovo-makové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 439 kJ /
4 885 kcal
Bílkoviny97,44 g
– z toho živočišné bílkoviny44,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,18 g
Tuky203,35 g
– nasycené71,17 g
– nenasycené107,06 g
–– mononenasycené52,48 g
–– polynenasycené54,58 g
––– omega 31,12 g
Vláknina53,66 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 545 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy639,44 g
– cukry403,87 g
––– laktóza13,54 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
120 g 120 g moučkového cukru Cukr bílý 120 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
1 1 kypřící prášek Kypřící prášek
4 lžíce 4 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
čokoládová poleva Čokoládová poleva
700 g 700 g jablek Jablko čerstvé 700 g
500 ml 500 ml vody Voda 500 ml
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
2 balíčky 2 balíčky vanilkového pudinku Dr.Oetker Originál Puding v prášku 96 g
200 g 200 g mletého máku Mák modrý mletý 200 g
100 g 100 g moučkový cukr Cukr bílý 100 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.