Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Roštěnky plněné kapii a Hermadurem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 308 kJ /
552 kcal
Bílkoviny5,33 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,33 g
Tuky34,42 g
– nasycené4,70 g
– nenasycené29,56 g
–– mononenasycené24,97 g
–– polynenasycené4,59 g
––– omega 30,15 g
Vláknina15,42 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 324 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy49,79 g
– cukry38,71 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky roštěnce Hovězí roštěnec
4 plátky 4 plátky slaniny Špek
1 1 červená kapie Paprika červená čerstvá
1 1 žlutá kapie Paprika žlutá čerstvá
1 1 sýr Hermadur Romadur 20 % t. v s.
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
6 6 cherry rajčátek Rajčata cherry 180 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice Hořčice dijonská 12 g
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
tymián Tymián sušený
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.