Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Apple Pie - Jablečný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 532 kJ /
1 800 kcal
Bílkoviny33,76 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,76 g
Tuky6,71 g
– nasycené1,51 g
– nenasycené3,69 g
–– mononenasycené0,56 g
–– polynenasycené3,13 g
––– omega 30,39 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy389,93 g
– cukry190,07 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 středně velké brambory (vychladlé, uvařené a rozmačkané) Brambor zimní 150 g
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku pískového cukru Cukr bílý 62.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřícího prášku Kypřící prášek 2.5 g
3 3 velká jablka Jablko čerstvé 450 g
mletá skořice dle chuti Skořice ceylonská mletá
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
vejce nebo voda na potření Vejce slepičí
1 lžíce 1 lžíce pískového cukru navíc na posypání Cukr bílý 15 g
šlehačka Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.