Nutriční hodnoty (Apple Pie - Jablečný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 532 kJ / 1 800 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,76 g |
Tuky | 6,71 g |
– nasycené | 1,51 g |
– nenasycené | 3,69 g |
–– mononenasycené | 0,56 g |
–– polynenasycené | 3,13 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 389,93 g |
– cukry | 190,07 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 středně velké brambory (vychladlé, uvařené a rozmačkané) | Brambor zimní | 150 g |
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku pískového cukru | Cukr bílý | 62.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřícího prášku | Kypřící prášek | 2.5 g |
3 3 velká jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
mletá skořice dle chuti | Skořice ceylonská mletá | |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
vejce nebo voda na potření | Vejce slepičí | |
1 lžíce 1 lžíce pískového cukru navíc na posypání | Cukr bílý | 15 g |
šlehačka | Šlehačka 35% |