Nutriční hodnoty (Krkovička s křupavým hráškem a hořčicovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 672 kJ / 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 60,37 g |
– nasycené | 30,43 g |
– nenasycené | 27,77 g |
–– mononenasycené | 22,16 g |
–– polynenasycené | 5,61 g |
––– omega 3 | 1,48 g |
Vláknina | 0,80 g |
Cholesterol | 141 mg |
Sodík | 584 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 13,53 g |
– cukry | 9,66 g |
––– laktóza | 9,66 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky krkovičky | Vepřová krkovice | |
4 hrsti 4 hrsti mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
cca 200 ml 200 ml horkého vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 200 ml |
4 lžičky 4 lžičky ostré hořčice | Hořčice dijonská | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
3 3 rovné lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |