Nutriční hodnoty (Mřížkový koláč s hruškovými povidly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 096 kJ / 3 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,45 g |
Tuky | 103,58 g |
– nasycené | 25,54 g |
– nenasycené | 72,78 g |
–– mononenasycené | 48,47 g |
–– polynenasycené | 24,31 g |
––– omega 3 | 1,86 g |
Vláknina | 40,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 358 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 545,97 g |
– cukry | 267,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
150 g 150 g Hery | Margarín | 150 g |
1 1 celé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
70 g 70 g moučkového cukru | Cukr bílý | 70 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
trocha trocha mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 kg 1 kg hrušek | Hruška čerstvá | 1000 g |
100 g 100 g cukru (kdo má rád sladší, dá víc) | Cukr bílý | 100 g |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
1 1 vanilkový puding | Puding v prášku | 40 g |
voda | Voda | |
tuk na vymazání plechu | Margarín |