Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka s játrovou zavářkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie387 kJ /
92 kcal
Bílkoviny2,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,50 g
Tuky0,35 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,21 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,18 g
––– omega 30,01 g
Vláknina5,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 123 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy17,10 g
– cukry6,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 větší mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 1 pastiňák Pastinák čerstvý
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
pórek Pórek čerstvý
cibule Cibule čerstvá
česnek Česnek čerstvý
kousek kousek kapusty Kapusta hlávková čerstvá
květák Květák čerstvý
kedlubna (menší) Kedluben čerstvý
1 1 vetší brambora Brambor zimní 50 g
masox Bujón hovězí
játrová zavářka
libeček pro vůni Libeček čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.