Nutriční hodnoty (Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 258 kJ / 1 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,46 g |
Tuky | 9,13 g |
– nasycené | 2,73 g |
– nenasycené | 5,74 g |
–– mononenasycené | 2,02 g |
–– polynenasycené | 3,72 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 114,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31,70 g |
Sůl | 78,90 g |
Sacharidy | 322,05 g |
– cukry | 249,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg mrkve | Mrkev čerstvá | 1000 g |
700 g 700 g celeru | Celer bulva čerstvá | 700 g |
500 g 500 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 500 g |
500 g 500 g cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
5 lžic 5 lžic soli | Sůl mořská | 75 g |
6 lžic 6 lžic cukru | Cukr bílý | 150 g |
7 lžic 7 lžic octa | Ocet lihový | 105 ml |
1,5 lžičky 1,5 lžičky celého pepře | Pepř černý | 10.5 g |
1 lžička 1 lžička nového koření | Nové koření | 5 g |
4 4 velké bobkové listy | Bobkový list sušený |