Nutriční hodnoty (Vepřové na houbách a červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 092 kJ / 1 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g |
Tuky | 52,85 g |
– nasycené | 13,52 g |
– nenasycené | 25,35 g |
–– mononenasycené | 19,60 g |
–– polynenasycené | 5,75 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 8,86 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 31,50 g |
– cukry | 15,81 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové krkovice (plec) | Vepřová krkovice | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
směs lesních hub | Hřib čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
jalovec | Jalovec sušený | |
nové koření | Nové koření | |
300 ml 300 ml červeného vína | Víno červené suché | 300 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |