Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové na houbách a červeném víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 092 kJ /
1 217 kcal
Bílkoviny104,10 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,60 g
Tuky52,85 g
– nasycené13,52 g
– nenasycené25,35 g
–– mononenasycené19,60 g
–– polynenasycené5,75 g
––– omega 30,35 g
Vláknina8,86 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 299 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy31,50 g
– cukry15,81 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové krkovice (plec) Vepřová krkovice 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
směs lesních hub Hřib čerstvý
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
majoránka Majoránka sušená
jalovec Jalovec sušený
nové koření Nové koření
300 ml 300 ml červeného vína Víno červené suché 300 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.