Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lahůdkový řez se skořicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 689 kJ /
3 750 kcal
Bílkoviny85,92 g
– z toho živočišné bílkoviny65,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,16 g
Tuky183,16 g
– nasycené47,54 g
– nenasycené119,22 g
–– mononenasycené88,20 g
–– polynenasycené31,02 g
––– omega 38,75 g
Vláknina6,40 g
Cholesterol 1,21 g
Sodík 916 mg
Sůl2,78 g
Sacharidy436,24 g
– cukry247,84 g
––– laktóza43,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 dkg 20 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
20 dkg 20 dkg cukru Cukr bílý 200 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 dl 1 dl oleje Olej řepkový 100 ml
1 dl 1 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 1 uvařený vanilkový pudink (z 1/2 litru mléka) Puding v prášku 40 g
1/2 l 1/2 l mléka (na pudink) Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 kelímky 2 kelímky zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 380 ml
skořicový cukr Cukr skořicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.