Nutriční hodnoty (Lahůdkový řez se skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 689 kJ / 3 750 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 65,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,16 g |
Tuky | 183,16 g |
– nasycené | 47,54 g |
– nenasycené | 119,22 g |
–– mononenasycené | 88,20 g |
–– polynenasycené | 31,02 g |
––– omega 3 | 8,75 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 1,21 g |
Sodík | 916 mg |
Sůl | 2,78 g |
Sacharidy | 436,24 g |
– cukry | 247,84 g |
––– laktóza | 43,84 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 dkg 20 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
20 dkg 20 dkg cukru | Cukr bílý | 200 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1 1 uvařený vanilkový pudink (z 1/2 litru mléka) | Puding v prášku | 40 g |
1/2 l 1/2 l mléka (na pudink) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2 kelímky 2 kelímky zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 380 ml |
skořicový cukr | Cukr skořicový |