Nutriční hodnoty (Indiánky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 448 kJ / 1 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,70 g |
Tuky | 33,84 g |
– nasycené | 8,00 g |
– nenasycené | 16,16 g |
–– mononenasycené | 11,56 g |
–– polynenasycené | 4,60 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 401 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 251,00 g |
– cukry | 109,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
180 g 180 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 180 g |
20 g 20 g kukuřiční škrob | Bramborový škrob | 20 g |
4 4 vejce (240 g bílků a 140 g žloutků) | Vaječný bílek | 132 g |
60 ml 60 ml vody | Voda | 60 ml |
450 g 450 g cukru krupice | Cukr bílý | 450 g |
3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
voda (dle potřeby) | Voda | |
1 lžíce 1 lžíce octu | Ocet lihový | 15 ml |
marmeláda (dle chuti) | Marmeláda jahodová | |
kyselina citronová (dle potřeby) | E330 - Kyselina citronová |