Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Indiánky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 448 kJ /
1 541 kcal
Bílkoviny55,42 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,70 g
Tuky33,84 g
– nasycené8,00 g
– nenasycené16,16 g
–– mononenasycené11,56 g
–– polynenasycené4,60 g
––– omega 30,29 g
Vláknina5,40 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 401 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy251,00 g
– cukry109,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
180 g 180 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 180 g
20 g 20 g kukuřiční škrob Bramborový škrob 20 g
4 4 vejce (240 g bílků a 140 g žloutků) Vaječný bílek 132 g
60 ml 60 ml vody Voda 60 ml
450 g 450 g cukru krupice Cukr bílý 450 g
3 3 bílky Vaječný bílek 99 g
voda (dle potřeby) Voda
1 lžíce 1 lžíce octu Ocet lihový 15 ml
marmeláda (dle chuti) Marmeláda jahodová
kyselina citronová (dle potřeby) E330 - Kyselina citronová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.