Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený chřest)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 970 kJ /
1 427 kcal
Bílkoviny102,42 g
– z toho živočišné bílkoviny73,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,20 g
Tuky45,04 g
– nasycené23,14 g
– nenasycené18,12 g
–– mononenasycené15,32 g
–– polynenasycené2,80 g
––– omega 30,24 g
Vláknina43,15 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 3,55 g
Sůl8,45 g
Sacharidy133,88 g
– cukry42,71 g
––– laktóza6,66 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g chřestu Chřest zelený čerstvý 250 g
400 g 400 g brambor Brambor zimní 400 g
sůl Sůl mořská
200 g 200 g kedlubny Kedluben čerstvý 200 g
250 g 250 g mrkve Mrkev čerstvá 250 g
125 ml 125 ml masového vývaru Vývar masový 125 ml
150 g 150 g zmraženého hrášku Hrášek zelený 150 g
mletý pepř Pepř černý mletý
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
250 g 250 g uzeného masa Vepřová plec uzená 250 g
100 g 100 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
1 lžíce 1 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.