Nutriční hodnoty (Borůvková Charlotta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 012 kJ / 4 305 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 103,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,65 g |
Tuky | 193,66 g |
– nasycené | 99,45 g |
– nenasycené | 70,18 g |
–– mononenasycené | 57,18 g |
–– polynenasycené | 13,00 g |
––– omega 3 | 2,60 g |
Vláknina | 22,10 g |
Cholesterol | 2,59 g |
Sodík | 832 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 506,08 g |
– cukry | 384,20 g |
––– laktóza | 26,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
120 g 120 g cukr krupice | Cukr bílý | 120 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
100 g 100 g borůvkové marmelády | Marmeláda borůvková | 100 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
30 g 30 g želatiny | Želatina vepřová | 30 g |
400 g 400 g borůvek | Borůvky čerstvé | 400 g |
400 ml 400 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 400 ml |