Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Borůvková Charlotta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 012 kJ /
4 305 kcal
Bílkoviny123,37 g
– z toho živočišné bílkoviny103,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,65 g
Tuky193,66 g
– nasycené99,45 g
– nenasycené70,18 g
–– mononenasycené57,18 g
–– polynenasycené13,00 g
––– omega 32,60 g
Vláknina22,10 g
Cholesterol 2,59 g
Sodík 832 mg
Sůl1,92 g
Sacharidy506,08 g
– cukry384,20 g
––– laktóza26,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
120 g 120 g cukr krupice Cukr bílý 120 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
100 g 100 g borůvkové marmelády Marmeláda borůvková 100 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
30 g 30 g želatiny Želatina vepřová 30 g
400 g 400 g borůvek Borůvky čerstvé 400 g
400 ml 400 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 400 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.