Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Korpus na dort (ořech))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 770 kJ /
2 096 kcal
Bílkoviny60,72 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,00 g
Tuky96,24 g
– nasycené12,48 g
– nenasycené64,50 g
–– mononenasycené16,30 g
–– polynenasycené48,20 g
––– omega 37,61 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 425 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy242,30 g
– cukry153,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 celá vejce Vejce slepičí 280 g
150 g 150 g cukru (pískového) Cukr bílý 150 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
100 g 100 g ořechů Vlašské ořechy 100 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřícího prášku Kypřící prášek 2.5 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
5 lžíc 5 lžíc studené vody Voda 90 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.