Nutriční hodnoty (Uzené maso dušené v celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 056 kJ / 1 925 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 106,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,37 g |
Tuky | 75,31 g |
– nasycené | 25,41 g |
– nenasycené | 41,62 g |
–– mononenasycené | 31,10 g |
–– polynenasycené | 10,52 g |
––– omega 3 | 2,16 g |
Vláknina | 67,70 g |
Cholesterol | 415 mg |
Sodík | 6,10 g |
Sůl | 14,45 g |
Sacharidy | 148,38 g |
– cukry | 96,84 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 500 g |
80 g 80 g celeru | Celer bulva čerstvá | 80 g |
40 40 g mrkve | Mrkev čerstvá | 2000 g |
40 g 40 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 40 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
250 ml 250 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
4 zrnka 4 zrnka pepře | Pepř černý | |
4 zrnka 4 zrnka nového koření | Nové koření | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |