Nutriční hodnoty (Salát z kuřecích jater)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 517 kJ / 2 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 110,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,00 g |
Tuky | 114,07 g |
– nasycené | 30,04 g |
– nenasycené | 66,08 g |
–– mononenasycené | 32,83 g |
–– polynenasycené | 33,25 g |
––– omega 3 | 0,74 g |
Vláknina | 45,26 g |
Cholesterol | 3,39 g |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 2,93 g |
Sacharidy | 133,36 g |
– cukry | 16,84 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
4 kuličky 4 kuličky černého pepře | Pepř černý | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
200 g 200 g sterilovaných fazolí | Fazole bílé sterilované | 200 g |
4 lžíce 4 lžíce majonézy | Majonéza | 60 g |
sůl | Sůl mořská |