Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Steak z nízkého roštěnce se smetanovo-křenovou omáčkou a zelenými fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 181 kJ /
999 kcal
Bílkoviny10,92 g
– z toho živočišné bílkoviny8,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,10 g
Tuky94,25 g
– nasycené51,42 g
– nenasycené40,78 g
–– mononenasycené35,27 g
–– polynenasycené5,51 g
––– omega 30,35 g
Vláknina3,78 g
Cholesterol 159 mg
Sodík 1,66 g
Sůl3,00 g
Sacharidy24,92 g
– cukry13,60 g
––– laktóza7,72 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky nízkého roštěnce (striploin steak - po 200 g) Hovězí roštěnec
200 ml 200 ml sladké smetany (husté) Smetana kravská sladká 12% 200 ml
6-8 lžic 6-8 lžic křenu (čerstvě nastrouhaného) Křen čerstvý 105 g
3-4 hrsti 3-4 hrsti zelených fazolek (dlouhých) Fazolky čerstvé
70 g 70 g anglické slaniny (vcelku) Anglická slanina 70 g
olivový olej Olej olivový
pepř čtyř barev (mletý) Pepř barevný
hrubě mletá mořská sůl Sůl mořská
1-2 lžíce 1-2 lžíce másla Máslo kravské 15 g
100 ml 100 ml masového vývaru (nebo horké vody) Vývar masový 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.