Nutriční hodnoty (Sloní žrádlo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 342 kJ / 1 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,30 g |
Tuky | 111,50 g |
– nasycené | 37,42 g |
– nenasycené | 72,26 g |
–– mononenasycené | 32,88 g |
–– polynenasycené | 39,38 g |
––– omega 3 | 2,75 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 5,07 g |
Sůl | 12,05 g |
Sacharidy | 78,80 g |
– cukry | 57,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
3 lžíce 3 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
500 g 500 g měkkého salámu | Měkký salám | 500 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
okurky (zavařené) | Okurka salátová čerstvá |