Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort Jadran)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 128 kJ /
3 855 kcal
Bílkoviny84,10 g
– z toho živočišné bílkoviny44,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,00 g
Tuky211,99 g
– nasycené86,33 g
– nenasycené104,85 g
–– mononenasycené52,85 g
–– polynenasycené52,00 g
––– omega 38,01 g
Vláknina21,50 g
Cholesterol 1,37 g
Sodík 568 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy391,85 g
– cukry248,75 g
––– laktóza13,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Korpus: 4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
15 dkg 15 dkg cukru Cukr bílý 150 g
15 dkg 15 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
8 dkg 8 dkg cukru Cukr bílý 80 g
10 dkg 10 dkg mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 100 g
12,5 dkg 12,5 dkg másla Máslo kravské 125 g
2 2 šlehačky Šlehačka 35%
2 2 ztužovače do šlehačky Ztužovač šlehačky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.