Nutriční hodnoty (Dort Jadran)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 128 kJ / 3 855 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 211,99 g |
– nasycené | 86,33 g |
– nenasycené | 104,85 g |
–– mononenasycené | 52,85 g |
–– polynenasycené | 52,00 g |
––– omega 3 | 8,01 g |
Vláknina | 21,50 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 568 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 391,85 g |
– cukry | 248,75 g |
––– laktóza | 13,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Korpus: 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
15 dkg 15 dkg cukru | Cukr bílý | 150 g |
15 dkg 15 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
8 dkg 8 dkg cukru | Cukr bílý | 80 g |
10 dkg 10 dkg mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 100 g |
12,5 dkg 12,5 dkg másla | Máslo kravské | 125 g |
2 2 šlehačky | Šlehačka 35% | |
2 2 ztužovače do šlehačky | Ztužovač šlehačky |