Nutriční hodnoty (Medová vepřová pečínka s teplou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 10 356 kJ / 2 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 329,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 315,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,07 g |
Tuky | 68,98 g |
– nasycené | 18,85 g |
– nenasycené | 37,69 g |
–– mononenasycené | 31,47 g |
–– polynenasycené | 6,22 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 22,47 g |
Cholesterol | 626 mg |
Sodík | 958 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 115,43 g |
– cukry | 80,91 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1500 g 1500 g vepřového masa s kůží (bůček, plec, pečeně) | Vepřová kýta | 1500 g |
2 lžíce 2 lžíce tekutého medu | Med nepasterovaný | 72 g |
drcený černý pepř | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička drceného koriandru | Koriandr semena | 5 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl | Sůl mořská | |
200 ml 200 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
250 g 250 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 250 g |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |