Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Medová vepřová pečínka s teplou zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie10 356 kJ /
2 475 kcal
Bílkoviny329,14 g
– z toho živočišné bílkoviny315,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,07 g
Tuky68,98 g
– nasycené18,85 g
– nenasycené37,69 g
–– mononenasycené31,47 g
–– polynenasycené6,22 g
––– omega 30,19 g
Vláknina22,47 g
Cholesterol 626 mg
Sodík 958 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy115,43 g
– cukry80,91 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1500 g 1500 g vepřového masa s kůží (bůček, plec, pečeně) Vepřová kýta 1500 g
2 lžíce 2 lžíce tekutého medu Med nepasterovaný 72 g
drcený černý pepř Pepř černý
1 lžička 1 lžička drceného koriandru Koriandr semena 5 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl Sůl mořská
200 ml 200 ml světlého piva Pivo světlé 10ᵒ 200 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
250 g 250 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 250 g
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 1 menší pórek Pórek čerstvý
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.