Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Frgále)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie30 513 kJ /
7 293 kcal
Bílkoviny160,12 g
– z toho živočišné bílkoviny42,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny118,00 g
Tuky277,22 g
– nasycené136,78 g
– nenasycené122,94 g
–– mononenasycené96,58 g
–– polynenasycené26,36 g
––– omega 31,25 g
Vláknina34,80 g
Cholesterol 1,80 g
Sodík 760 mg
Sůl1,76 g
Sacharidy1 021,94 g
– cukry325,96 g
––– laktóza10,76 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 600 g
400 g 400 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 400 g
120 g 120 g sádla Sádlo vepřové 120 g
120 g 120 g másla (ale může být jenom 240 g másla) Máslo kravské 120 g
240 g 240 g cukru krupice Cukr bílý 240 g
60 g 60 g droždí Droždí pekařské lisované 60 g
200 ml 200 ml mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
2 2 tvarohy Tvaroh polotučný
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice Cukr bílý 36 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
švestková povidla Povidla
jablečná povidla Povidla
hrušková povidla Povidla
maková náplň
drobenka Drobenka
1 1 vejce na potření okrajů Vejce slepičí 70 g
máslo na potření okrajů Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.