Nutriční hodnoty (Frgále)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 30 513 kJ / 7 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 118,00 g |
Tuky | 277,22 g |
– nasycené | 136,78 g |
– nenasycené | 122,94 g |
–– mononenasycené | 96,58 g |
–– polynenasycené | 26,36 g |
––– omega 3 | 1,25 g |
Vláknina | 34,80 g |
Cholesterol | 1,80 g |
Sodík | 760 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 1 021,94 g |
– cukry | 325,96 g |
––– laktóza | 10,76 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 600 g |
400 g 400 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 400 g |
120 g 120 g sádla | Sádlo vepřové | 120 g |
120 g 120 g másla (ale může být jenom 240 g másla) | Máslo kravské | 120 g |
240 g 240 g cukru krupice | Cukr bílý | 240 g |
60 g 60 g droždí | Droždí pekařské lisované | 60 g |
200 ml 200 ml mléka (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
2 2 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 36 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
švestková povidla | Povidla | |
jablečná povidla | Povidla | |
hrušková povidla | Povidla | |
maková náplň | ||
drobenka | Drobenka | |
1 1 vejce na potření okrajů | Vejce slepičí | 70 g |
máslo na potření okrajů | Máslo kravské |