Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 629 kJ /
1 106 kcal
Bílkoviny100,33 g
– z toho živočišné bílkoviny95,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,87 g
Tuky63,97 g
– nasycené41,13 g
– nenasycené20,05 g
–– mononenasycené16,67 g
–– polynenasycené3,39 g
––– omega 31,16 g
Vláknina3,84 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 398 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy31,13 g
– cukry11,03 g
––– laktóza6,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g tresky (platýz, pangas..) Treska filet 500 g
2 2 pórek Pórek čerstvý
2 lžíce 2 lžíce pomerančové šťávy Šťáva z pomeranče 30 ml
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
bílý pepř Pepř bílý
špetka špetka zázvoru Zázvor sušený
špetka špetka tlučeného rozmarýnu Rozmarýn sušený
sůl Sůl mořská
máslo Máslo kravské
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
olivový olej Olej olivový
100 ml 100 ml horkého vývaru Vývar hovězí 100 ml
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
3 lžíce 3 lžíce nasekané pažitky Pažitka čerstvá 45 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.