Nutriční hodnoty (Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 629 kJ / 1 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 95,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,87 g |
Tuky | 63,97 g |
– nasycené | 41,13 g |
– nenasycené | 20,05 g |
–– mononenasycené | 16,67 g |
–– polynenasycené | 3,39 g |
––– omega 3 | 1,16 g |
Vláknina | 3,84 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 31,13 g |
– cukry | 11,03 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g tresky (platýz, pangas..) | Treska filet | 500 g |
2 2 pórek | Pórek čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
bílý pepř | Pepř bílý | |
špetka špetka zázvoru | Zázvor sušený | |
špetka špetka tlučeného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
máslo | Máslo kravské | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
olivový olej | Olej olivový | |
100 ml 100 ml horkého vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
3 lžíce 3 lžíce nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | 45 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |