Nutriční hodnoty (Rybí pomazánka se sleďů se zázvorem a kapií)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 506 kJ / 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 31,52 g |
– nasycené | 14,24 g |
– nenasycené | 12,60 g |
–– mononenasycené | 10,80 g |
–– polynenasycené | 1,80 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 569 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,56 g |
– cukry | 0,16 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 konzervy sleďů v oleji | Sardinky v oleji | |
2 cm 2 cm čerstvého strouhaného zázvoru | Zázvor sušený | |
1 1 mladá cibulka i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 odtučněný tvaroh | Tvaroh odtučněný | |
2 lžičky 2 lžičky naložené červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
2 2 vejce uvařená na tvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
šťáva z citrónu | Šťáva z citrónu | |
drcený zelený pepř | Pepř zelený |