Nutriční hodnoty (Valentýnská bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 042 kJ / 3 595 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 135,74 g |
– nasycené | 15,88 g |
– nenasycené | 105,44 g |
–– mononenasycené | 75,00 g |
–– polynenasycené | 30,44 g |
––– omega 3 | 8,32 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 566 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 509,30 g |
– cukry | 212,90 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 skleničky 2 skleničky (200 ml) polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
1 sklenička 1 sklenička cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1/2 skleničky 1/2 skleničky mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1/2 skleničky 1/2 skleničky oleje | Olej řepkový | 100 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 jahodový pudink (prášek) | Puding v prášku | |
3 3 polévkové lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
2 2 polévkové lžíce strouhaného kokosu | Kokos strouhaný |