Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Valentýnská bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 042 kJ /
3 595 kcal
Bílkoviny78,12 g
– z toho živočišné bílkoviny38,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,00 g
Tuky135,74 g
– nasycené15,88 g
– nenasycené105,44 g
–– mononenasycené75,00 g
–– polynenasycené30,44 g
––– omega 38,32 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 566 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy509,30 g
– cukry212,90 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 skleničky 2 skleničky (200 ml) polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
1 sklenička 1 sklenička cukru krupice Cukr bílý 200 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1/2 skleničky 1/2 skleničky mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1/2 skleničky 1/2 skleničky oleje Olej řepkový 100 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 jahodový pudink (prášek) Puding v prášku
3 3 polévkové lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
2 2 polévkové lžíce strouhaného kokosu Kokos strouhaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.