Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandarinková bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 393 kJ /
3 679 kcal
Bílkoviny72,72 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,00 g
Tuky134,04 g
– nasycené14,84 g
– nenasycené104,90 g
–– mononenasycené74,58 g
–– polynenasycené30,32 g
––– omega 38,31 g
Vláknina11,40 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 525 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy539,80 g
– cukry257,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
380 g 380 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 380 g
250 g 250 g moučkového cukru Cukr bílý 250 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 konzerva mandarinek Mandarinka zavařená
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá
moučkový cukr na povrch Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.