Nutriční hodnoty (Mandarinková bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 393 kJ / 3 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,00 g |
Tuky | 134,04 g |
– nasycené | 14,84 g |
– nenasycené | 104,90 g |
–– mononenasycené | 74,58 g |
–– polynenasycené | 30,32 g |
––– omega 3 | 8,31 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 525 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 539,80 g |
– cukry | 257,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
380 g 380 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 380 g |
250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 konzerva mandarinek | Mandarinka zavařená | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá | |
moučkový cukr na povrch | Cukr bílý |