Nutriční hodnoty (Štrúdl (z domácího těsta))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 601 kJ / 1 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
Tuky | 41,56 g |
– nasycené | 10,12 g |
– nenasycené | 27,90 g |
–– mononenasycené | 18,20 g |
–– polynenasycené | 9,70 g |
––– omega 3 | 0,73 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 146,70 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 dkg 20 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
5 dkg 5 dkg změklého tuku (Hera) | Margarín | 50 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
špetka špetka prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
voda | Voda | |
a ocet (v poměru 1:1 množství dle potřeby) | Ocet lihový | |
olej | Olej řepkový | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
jablka | Jablko čerstvé | |
cukr | Cukr bílý | |
vanilka | Vanilkové lusky | |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
rozinky | Rozinky | |
ořechy | Vlašské ořechy |