Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Štrúdl (z domácího těsta))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 601 kJ /
1 100 kcal
Bílkoviny31,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,00 g
Tuky41,56 g
– nasycené10,12 g
– nenasycené27,90 g
–– mononenasycené18,20 g
–– polynenasycené9,70 g
––– omega 30,73 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 161 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy146,70 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 dkg 20 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
5 dkg 5 dkg změklého tuku (Hera) Margarín 50 g
špetka špetka soli Sůl mořská
špetka špetka prášku do pečiva Kypřící prášek
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
voda Voda
a ocet (v poměru 1:1 množství dle potřeby) Ocet lihový
olej Olej řepkový
strouhanka Strouhanka pšeničná
jablka Jablko čerstvé
cukr Cukr bílý
vanilka Vanilkové lusky
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
rozinky Rozinky
ořechy Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.