Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jitrnice – rozpis na 10 kg)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie43 541 kJ /
10 407 kcal
Bílkoviny669,08 g
– z toho živočišné bílkoviny434,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny234,75 g
Tuky141,16 g
– nasycené46,80 g
– nenasycené77,10 g
–– mononenasycené40,18 g
–– polynenasycené36,92 g
––– omega 35,15 g
Vláknina128,65 g
Cholesterol 7,08 g
Sodík 70,98 g
Sůl177,15 g
Sacharidy1 552,57 g
– cukry115,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 kg 3 kg masitých částí (bůček nebo lalok)
1,8 kg 1,8 kg sleziny (nebo plic) Slezina vepřová 1799.9999523162842 g
2,3 kg 2,3 kg rohlíků (nebo jiného bílého pečiva) Rohlík pšeničný bílý 2299.999952316284 g
500 g 500 g jater Játra vepřová 500 g
130 g 130 g soli Sůl mořská 130 g
1 lžíce 1 lžíce mletého pepře Pepř černý mletý 15 g
1 lžíce 1 lžíce mletého nového koření Nové koření mleté
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 2.5 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
2 l 2 l masového vývaru (podle potřeby) Vývar masový 2000 ml
20-22 20-22 metrů tenkého střeva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.