Nutriční hodnoty (Jitrnice – rozpis na 10 kg)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 43 541 kJ / 10 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 669,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 434,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 234,75 g |
Tuky | 141,16 g |
– nasycené | 46,80 g |
– nenasycené | 77,10 g |
–– mononenasycené | 40,18 g |
–– polynenasycené | 36,92 g |
––– omega 3 | 5,15 g |
Vláknina | 128,65 g |
Cholesterol | 7,08 g |
Sodík | 70,98 g |
Sůl | 177,15 g |
Sacharidy | 1 552,57 g |
– cukry | 115,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 kg 3 kg masitých částí (bůček nebo lalok) | ||
1,8 kg 1,8 kg sleziny (nebo plic) | Slezina vepřová | 1799.9999523162842 g |
2,3 kg 2,3 kg rohlíků (nebo jiného bílého pečiva) | Rohlík pšeničný bílý | 2299.999952316284 g |
500 g 500 g jater | Játra vepřová | 500 g |
130 g 130 g soli | Sůl mořská | 130 g |
1 lžíce 1 lžíce mletého pepře | Pepř černý mletý | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce mletého nového koření | Nové koření mleté | |
1 lžíce 1 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 20 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 2.5 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
2 l 2 l masového vývaru (podle potřeby) | Vývar masový | 2000 ml |
20-22 20-22 metrů tenkého střeva |