Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 891 kJ /
691 kcal
Bílkoviny102,94 g
– z toho živočišné bílkoviny96,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,34 g
Tuky11,75 g
– nasycené2,73 g
– nenasycené7,94 g
–– mononenasycené5,33 g
–– polynenasycené2,61 g
––– omega 31,19 g
Vláknina11,10 g
Cholesterol 226 mg
Sodík 410 mg
Sůl0,99 g
Sacharidy38,39 g
– cukry24,02 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kuřecích prsou Kuře prso 400 g
1 lžička 1 lžička oleje (5 g) Olej řepkový 5 ml
100 g 100 g mrkve Mrkev čerstvá 100 g
50 g 50 g petržele Petržel kořenová čerstvá 50 g
40 g 40 g celeru Celer bulva čerstvá 40 g
35 g 35 g cibule Cibule čerstvá 35 g
200 g 200 g pasírovaných rajčat (sterilovaných) Dužina červeného rajčete čerstvá 200 g
sůl Sůl mořská
tymián (nebo divoké koření - bobkový list, pepř, nové koření) Tymián sušený
10 g 10 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
100 ml 100 ml polotučného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
troška přírodního sladidla ze stévie (na doslazení) Xylitol

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.