Nutriční hodnoty (Pečené minikuřátko na bylinkách s citrónovou chutí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 378 kJ / 1 524 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,17 g |
Tuky | 145,56 g |
– nasycené | 68,59 g |
– nenasycené | 75,28 g |
–– mononenasycené | 64,53 g |
–– polynenasycené | 10,75 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 11,03 g |
Cholesterol | 131 mg |
Sodík | 2,45 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 23,15 g |
– cukry | 8,91 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřata (á 500 g, název-viz obrázek) | Kuře | |
šťáva ze 3 citrónů | Citrón čerstvý | |
3-4 stroužky 3-4 stroužky prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
150 g 150 g uzeného špeku | Špek | 150 g |
3 lžíce 3 lžíce petrželka + libeček + rozmarýn (směs bylinek) | Petržel nať čerstvá | 45 g |
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
4 4 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 120 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
špetka špetka černého pepře | Pepř černý | |
100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
+ vývar z drůbků | Droby kuřecí směs |