Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 158 kJ /
755 kcal
Bílkoviny87,28 g
– z toho živočišné bílkoviny81,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,28 g
Tuky38,64 g
– nasycené11,22 g
– nenasycené22,94 g
–– mononenasycené19,10 g
–– polynenasycené3,85 g
––– omega 30,51 g
Vláknina6,32 g
Cholesterol 258 mg
Sodík 704 mg
Sůl1,94 g
Sacharidy11,34 g
– cukry7,70 g
––– laktóza0,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g baby špenátu Baby špenát 200 g
1 kelímek 1 kelímek Gervais (125gr) (s česnekem a provensálskými bylinkami nebo bez příchutě) Petržel nať čerstvá
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje (nebo bylinkového) Olej olivový 22 ml
2 filety 2 filety bělomasé ryby (nebo 4 kostky filé) Treska filet 400 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
2 lžíce 2 lžíce parmazánu (strouhaného nebo sýru Gran Moravia) Parmezán 30 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.