Nutriční hodnoty (Papriky plněné masem a pohankou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 848 kJ / 1 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 138,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,83 g |
Tuky | 44,29 g |
– nasycené | 11,42 g |
– nenasycené | 21,73 g |
–– mononenasycené | 17,46 g |
–– polynenasycené | 4,27 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 11,45 g |
Cholesterol | 908 mg |
Sodík | 863 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 40,56 g |
– cukry | 31,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 velké kulaté papriky (nebo 6 menších) | Paprika červená čerstvá | 450 g |
600 g 600 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 600 g |
2 sáčky 2 sáčky pohanky ve varných sáčcích | Pohanka loupaná | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
koření do mletého masa | Provensálské koření | |
rajčatová šťáva (nebo raj. protlak) | Šťáva z rajčete | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
celý pepř | Pepř černý | |
nové koření | Nové koření | |
špetka špetka tymiánu | Tymián sušený | |
olej | Olej řepkový | |
1 kostka 1 kostka Masoxu | Bujón hovězí | 10 g |
cukr | Cukr bílý | |
ocet na dochucení omáčky | Ocet lihový | |
hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká |