Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květák s koriandrovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie125 kJ /
30 kcal
Bílkoviny0,03 g
– z toho živočišné bílkoviny0,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky3,28 g
– nasycené2,12 g
– nenasycené1,12 g
–– mononenasycené1,04 g
–– polynenasycené0,08 g
––– omega 30,01 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 10 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,03 g
– cukry0,03 g
––– laktóza0,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 väčší karfiol (květák)
soľ Sůl mořská
8 8 lyžíc olivového oleja
4 4 lyžice masla Máslo kravské 4 g
2 2 lyžičky čerstvého nastrúhaného zázvoru Zázvor sušený
5 5 lyžíc nakrájaného čerstvého koriandru Koriandr listy čerstvé
5 5 lyžíc nastrúhaného Čedaru Čedar
cca 5 5 v šupke varených zemiakov

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.