Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovarová polévka s kapustou a knedlíčky z prejtu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 432 kJ /
5 361 kcal
Bílkoviny239,33 g
– z toho živočišné bílkoviny234,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,10 g
Tuky373,70 g
– nasycené222,80 g
– nenasycené148,66 g
–– mononenasycené54,07 g
–– polynenasycené94,59 g
––– omega 30,06 g
Vláknina20,72 g
Cholesterol 559 mg
Sodík 53,02 g
Sůl142,57 g
Sacharidy251,75 g
– cukry15,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 litru 1,5 litru bujónu nebo silného vývaru z vepřového masa nebo masitých vepřových kostí Bujón hovězí 1500 g
1/2 1/2 kapusty Kapusta hlávková čerstvá
5 stroužků 5 stroužků českého česneku Česnek čerstvý 35 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
petrželka Petržel nať čerstvá
300 g 300 g jemného prejtu Jelito 300 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
strouhanka Strouhanka pšeničná
sůl Sůl mořská
pepř - (je-li prejt dost ochucený, není potřeba) Jelito

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.