Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Klasický jablečný štrúdl)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 530 kJ /
605 kcal
Bílkoviny12,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,00 g
Tuky11,03 g
– nasycené2,95 g
– nenasycené5,03 g
–– mononenasycené2,93 g
–– polynenasycené2,10 g
––– omega 30,29 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 133 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy100,70 g
– cukry93,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 listové těsto Listové těsto
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
cukr krupice Cukr bílý
skořice Skořice ceylonská
rozinky Rozinky
strouhanka Strouhanka pšeničná
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.