Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červená čočka s řapíkatým celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 130 kJ /
2 421 kcal
Bílkoviny99,80 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny94,20 g
Tuky66,69 g
– nasycené25,60 g
– nenasycené39,43 g
–– mononenasycené14,21 g
–– polynenasycené25,22 g
––– omega 31,20 g
Vláknina119,16 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 12,97 g
Sůl34,47 g
Sacharidy297,04 g
– cukry33,07 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
2 cm 2 cm pórku Pórek čerstvý
olivový olej Olej olivový
350 g 350 g červené čočky Čočka červená neloupaná 350 g
1 PL 1 PL hořčice Hořčice plnotučná 15 g
350 ml 350 ml zeleninového bujónu nebo vývaru Bujón zeleninový 350 g
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
sůl Sůl mořská
čerstvý mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.