Nutriční hodnoty (Kuřecí steak se zeleným pepřem a šťouchanými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 314 kJ / 553 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 16,55 g |
– nasycené | 6,93 g |
– nenasycené | 8,90 g |
–– mononenasycené | 7,48 g |
–– polynenasycené | 1,42 g |
––– omega 3 | 0,71 g |
Vláknina | 2,20 g |
Cholesterol | 218 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 16,29 g |
– cukry | 1,08 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
drcený pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
Na omáčku: 1 dcl dcl smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
sterilovaný zelený pepř (2 lžičky + 1 kávová lžička lžička nálevu) | Pepř zelený sterilovaný | |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce studeného másla | Máslo kravské | 10 g |
lžíce lžíce petrželky čerstvé, mražané nebo sušené | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř dle chuti | Pepř černý |