Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí steak se zeleným pepřem a šťouchanými brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 314 kJ /
553 kcal
Bílkoviny83,62 g
– z toho živočišné bílkoviny81,62 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky16,55 g
– nasycené6,93 g
– nenasycené8,90 g
–– mononenasycené7,48 g
–– polynenasycené1,42 g
––– omega 30,71 g
Vláknina2,20 g
Cholesterol 218 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,49 g
Sacharidy16,29 g
– cukry1,08 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuřecí prso Kuře prso 350 g
1 lžička 1 lžička olivového oleje Olej olivový 5 ml
drcený pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
Na omáčku: 1 dcl dcl smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
sterilovaný zelený pepř (2 lžičky + 1 kávová lžička lžička nálevu) Pepř zelený sterilovaný
sůl Sůl mořská
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
1 lžíce 1 lžíce studeného másla Máslo kravské 10 g
lžíce lžíce petrželky čerstvé, mražané nebo sušené Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř dle chuti Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.