Nutriční hodnoty (Vepřová játra s rybízovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 119 kJ / 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,77 g |
Tuky | 17,53 g |
– nasycené | 8,68 g |
– nenasycené | 6,84 g |
–– mononenasycené | 5,55 g |
–– polynenasycené | 1,29 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 279 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 52,97 g |
– cukry | 27,12 g |
––– laktóza | 0,12 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g vepřová játra | Játra vepřová | 150 g |
10-20 g 10-20 g másla | Máslo kravské | 15 g |
mořská sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
40 g 40 g rybízové marmelády | Marmeláda z červeného rybízu | 40 g |
50 ml 50 ml jablečného džusu | Džus jablečný | 50 ml |
1 lžička 1 lžička francouzské hořčice | Hořčice dijonská | 5 g |
2 kusy 2 kusy brambor | Brambor zimní | 100 g |
2 kusy 2 kusy kyselých okurek | Okurka polní zavařená | |
5 5 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
lžička lžička octu | Ocet lihový | |
pár kapek kapek olivového oleje | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |