Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra s rybízovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 119 kJ /
507 kcal
Bílkoviny31,98 g
– z toho živočišné bílkoviny29,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,77 g
Tuky17,53 g
– nasycené8,68 g
– nenasycené6,84 g
–– mononenasycené5,55 g
–– polynenasycené1,29 g
––– omega 30,14 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 279 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy52,97 g
– cukry27,12 g
––– laktóza0,12 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g vepřová játra Játra vepřová 150 g
10-20 g 10-20 g másla Máslo kravské 15 g
mořská sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
40 g 40 g rybízové marmelády Marmeláda z červeného rybízu 40 g
50 ml 50 ml jablečného džusu Džus jablečný 50 ml
1 lžička 1 lžička francouzské hořčice Hořčice dijonská 5 g
2 kusy 2 kusy brambor Brambor zimní 100 g
2 kusy 2 kusy kyselých okurek Okurka polní zavařená
5 5 ředkviček Ředkvička čerstvá
lžička lžička octu Ocet lihový
pár kapek kapek olivového oleje Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.