Nutriční hodnoty (Barevná zeleninová kapsa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 543 kJ / 2 998 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,92 g |
Tuky | 210,55 g |
– nasycené | 87,80 g |
– nenasycené | 118,16 g |
–– mononenasycené | 56,46 g |
–– polynenasycené | 61,70 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 17,56 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 4,32 g |
Sůl | 11,44 g |
Sacharidy | 209,77 g |
– cukry | 21,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g listového těsta | Listové těsto | 500 g |
1 1 malý pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 očištěná červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 očištěná zelená paprika nebo žlutá paprika | Paprika zelená čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
160 g 160 g bílého chřestu nebo zeleného chřestu | Chřest bílý čerstvý | 160 g |
3 PL 3 PL olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
1 PL 1 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
100-130 ml 100-130 ml bujónu nebo vývaru | Bujón hovězí | 115 g |
1 1 vejce (na potření těsta) | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 vejce (do zeleniny) | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín |