Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Barevná zeleninová kapsa)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 543 kJ /
2 998 kcal
Bílkoviny59,96 g
– z toho živočišné bílkoviny33,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,92 g
Tuky210,55 g
– nasycené87,80 g
– nenasycené118,16 g
–– mononenasycené56,46 g
–– polynenasycené61,70 g
––– omega 30,10 g
Vláknina17,56 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 4,32 g
Sůl11,44 g
Sacharidy209,77 g
– cukry21,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g listového těsta Listové těsto 500 g
1 1 malý pórek Pórek čerstvý
1 1 očištěná červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 očištěná zelená paprika nebo žlutá paprika Paprika zelená čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
160 g 160 g bílého chřestu nebo zeleného chřestu Chřest bílý čerstvý 160 g
3 PL 3 PL olivového oleje Olej olivový 33 ml
1 PL 1 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
100-130 ml 100-130 ml bujónu nebo vývaru Bujón hovězí 115 g
1 1 vejce (na potření těsta) Vejce slepičí 70 g
1 1 vejce (do zeleniny) Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.