Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vaječná omeleta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 132 kJ /
271 kcal
Bílkoviny17,42 g
– z toho živočišné bílkoviny17,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky21,68 g
– nasycené7,88 g
– nenasycené9,24 g
–– mononenasycené7,68 g
–– polynenasycené1,56 g
––– omega 30,08 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 538 mg
Sodík 599 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy1,46 g
– cukry0,06 g
––– laktóza0,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 špetka 1 špetka mletého pepře Pepř černý mletý
1 oříšek 1 oříšek másla Máslo kravské 8 g
pažitka (nebo petrželka, rukola) Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.