Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Horká blumová vášeň)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 250 kJ /
1 494 kcal
Bílkoviny14,41 g
– z toho živočišné bílkoviny0,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,20 g
Tuky27,37 g
– nasycené16,45 g
– nenasycené9,79 g
–– mononenasycené7,98 g
–– polynenasycené1,81 g
––– omega 30,39 g
Vláknina27,31 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy283,83 g
– cukry164,16 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg zralých blum Bluma čerstvá 1000 g
2 ks 2 ks badyánu Badyán
1 1 celá skořice Skořice ceylonská
4 4 hřebíčky Hřebíček
3 lžíce 3 lžíce portského vína Víno portské
2 lžíce 2 lžíce třtinového hnědého cukru Cukr třtinový 30 g
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
7 lžic 7 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 77 g
5 lžic 5 lžic třtinového hnědého cukru Cukr třtinový 75 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.