Nutriční hodnoty (Horká blumová vášeň)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 250 kJ / 1 494 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,20 g |
Tuky | 27,37 g |
– nasycené | 16,45 g |
– nenasycené | 9,79 g |
–– mononenasycené | 7,98 g |
–– polynenasycené | 1,81 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 27,31 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 283,83 g |
– cukry | 164,16 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg zralých blum | Bluma čerstvá | 1000 g |
2 ks 2 ks badyánu | Badyán | |
1 1 celá skořice | Skořice ceylonská | |
4 4 hřebíčky | Hřebíček | |
3 lžíce 3 lžíce portského vína | Víno portské | |
2 lžíce 2 lžíce třtinového hnědého cukru | Cukr třtinový | 30 g |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
7 lžic 7 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 77 g |
5 lžic 5 lžic třtinového hnědého cukru | Cukr třtinový | 75 g |